Hodnocení obchodu

4,7 582 hodnocení
Přidat hodnocení
5
491x
4
54x
3
16x
2
9x
1
12x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andrea | 29.3.2021
Nakoupila jsem v Hurá Nábytku. Výborná komunikace. Rychlé dodání. Dobře zabaleno, neporušeno. Dopravce Top trans. Vše ok. Mohu jen doporučit. ????????????????????????????????
Avatar autora | 19.2.2021
+ Perfektně zabalené

Avatar autora | 16.2.2021
+ Trpělivost, ochota a vstřícný přístup Huránábytku v zodpovídání mnoha dotazů týkající se v mém případě rohové sedačky a v neposlední řadě nabídka osobní pomoci s nadměrným nákladem v místě doručení.
+ Možnost osobní návštěvy/konzultace v kanceláři v Praze - Libni (toto je nejvýhodnější pro lidi bydlící v Praze. Pro mimopražské ev. vstřícná telefonická podpora.

Výhody jsem již uvedl výše. Co se týče obchodu jako takového, lze říci, že co bylo řečeno, tak se taky stalo. Potíž byla jen ve spediční firmě Toptrans, datum doručení na místo bylo stanoveno na pátek. A v pátek Toptrans poslal sms, že z kapacitních důvodů zásilku nedoručí. V mém případě se jednalo o rozměrnou sedací soupravu, kdy jsem si musel sjednat pomocníky na výnos sedačky do bytu i pro následné činnosti s tím spojené. a tak jsem byl nucen vše odvolat a pomocníky přeobjednat na pondělí a doufat, že vše již klapne, datum doručení totiš nebyl ještě znám. A skutečně, v podnělí doručení proběhlo bez komplikací (a to dost možná jen díky intervenci ze strany Huránábytku do Toptrans).
Avatar autora | 10.2.2021
VšE O.k.
Avatar autora | 7.2.2021
Výborná komunikace .... ....
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Mockrát děkuji za Vaše krásné hodnocení.
Avatar autora | 4.2.2021
+ Zboží mají skladem, cena dopravy.

Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Vážíme si Vašeho hodnocení! A děkujeme.
Avatar autora | 1.2.2021
na strankach je jako dopravce uveden WEDO, zbozi privezl TOPTRANS a to celkem v dezolatnim stavu kdy z krabice koukala i cast stolu, balik jsem i presto prevzal a doufal ze nebude ponicen, nastesti nebyl. samozrejme si nemylsim ze by prodejce v takovem stavu balik odeslal a nespise se obal ponicil pri spatne manipulaci.
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Děkuji mockrát za Vaše upřímné hodnocení. Jsem rád, nakonec dopadlo vše dobře. Opravdu může se to stát, že balíček přijde poškozený. My na takovou situaci máme připraveny proces a pružně se zákazníkem komunikujeme jaké jsou v dané situaci možnosti.
Avatar autora | 31.1.2021
+ Výborná komunikace s panem Kamilem Němcem, vyšel mi vstříc v každém ohledu.

Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Děkuji mockrát pane Gajdoš!! Opravdu jste mne moc potěšil :-) K.N.
Avatar autora | 25.1.2021
Vše proběhlo v pořádku podle domluvy.
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Jsem moc rád, že jste byl spokojený !
Avatar autora | 22.1.2021
+ Dobrá komunikace, rachlost dodání SUPER

Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Mockrát děkuji za Vaše hodnocení!
Avatar autora | 19.1.2021
Náš nákup dopadl dobře, se zakoupeným zbožím jsme spokojeni. Více zkušeností s obchodem nemáme - nemůžeme hodnotit.
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Kamil z huranabytek.cz: Vážený zákazníku, mockrát Vám děkuji za pěkné hodnocení.
Avatar autora | 3.8.2020
spokojenost, profesionalita, termín
Avatar autora | 2.8.2020
+ velký výběr
+ dobré ceny

MN Avatar autora Miroslav Něníček | 29.7.2020
LJ Avatar autora Lenka Ježkova | 28.7.2020
JA Avatar autora Jana Ademi | 28.7.2020
je mi líto že objednané zboží není na skladu a zbylá objednávka chodí po kouskách tak snad příští objednávka bude cajk abych mohla i já pochválit ale oceňuji že majitel zavolal a omluvil se a věřím že příště budu spokojena :-)
Avatar autora Helena Žáková | 28.7.2020
LN Avatar autora Lenka Němcová | 27.7.2020
Už jsem tady několikrát nakoupila a vždy jsem byla moc spokojená . Vřele doporučuji !!!!!!!!!
Avatar autora | 27.7.2020
+ rychlost
+ ochota
+ milé jednání

Všechno proběhlo perfektně.
NT Avatar autora Naděžda Trpělková | 26.7.2020

Stránka 1 z 31 , položek celkem: 606